• Call : 06 - 4700 25 91

Personeel:
EL-events organiseert alle feesten in eerste instantie alleen, afhankelijk van de hoeveelheid kinderen bepaalt EL-events of er extra personeel wordt ingezet. Aangezien EL-events zelf al jaren in de kinderopvang branche werkzaam is, kent ze goede enthousiaste pedagogisch medewerksters, welke graag (sommige naast hun baan) met kinderen werken.

Ook wil El-events graag werken met Stagiaires en andere enthousiaste, creatieve, lieve dames en heren welke het werken met kinderen leuk vinden (mits in bezit van VOG). Zij staan altijd naast een ervaren pedagogisch medewerkster! Zij staan dus nooit alleen op een evenement!

  • Partners:
    Enkele Bedrijven waar EL-events nu zaken mee heeft gedaan zijn:
    • Particulieren (kinderfeestjes, Nanny, typetjes en workshops)
    • Optisport Avontura, Winkelcentrum de Driehoek, Kinderopvangorganisatie Smallsteps (Locaties: het Oldezaaltje, de Rode ballon, de Salamander, het Woolde, de Speeldoos, Eigenwijs en de Vlinder) en Kinderopvangorganisatie de Kijkdoos (Locaties: Kijkdoos Enschede en de Lutte, het Sprookjesbos), Kinderdagverblijf Duimelot Zenderen, Kinderopvang de Saller (Typetjes).
    • Boekhandel Broekhuis en Vivace (Programma: inclusief bijbehorend typetje)

Uiteraard wil EL-events ook graag samen met u werken, zodat zij samen met u een prachtige onvergetelijke ervaring tegemoet gaan! Wilt u ook 1 van de typetjes van EL-events in huren of samen brainstormen over een project?!……
Neem dan contact op met:
EL-events
Elvira Hassink
06 – 4700 25 91

Facebook: EL-events
e-mailen kan via mijn contactformulier