• Call : 06 - 4700 25 91

Personeel:
EL-events organiseert alle feesten in eerste instantie alleen, afhankelijk van de hoeveelheid kinderen bepaalt EL-events of er extra personeel wordt ingezet. Aangezien ik zelf al jaren in de kinderopvang branche werk, ken ik goede enthousiaste pedagogisch medewerksters (gediplomeerd en met VOG en in het bezit van kinderEHBO), welke graag (sommige naast hun baan) met kinderen werken.
Ook wil El-events graag werken met Studerende pedagogisch medewerksters en andere enthousiaste, creatieve, lieve dames en heren welke het werken met kinderen leuk vinden. Zij staan altijd naast een ervaren pedagogisch medewerkster! Zij staan dus nooit alleen op een evenement!

Partners:
Bedrijven waar EL-events nu ervaring mee heeft gehad zijn, particulieren (kleine particuliere kinderfeestjes en workshops), Kinderopvangorganisatie Catalpa (Catalpa: BSO de Reuzenvlinder, voor het schrijven en plannen van het activiteitenaanbod voor kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar, kc Oldezaaltje, kc de Rode ballon en kc de Vlinder) Kinderopvangorganisatie de Kijkdoos voor het optreden van een clown/typetjes.
Uiteraard werkt EL-events ook graag met u samen zodat zij samen met u een prachtige ervaring tegemoet gaan! Wilt u EL-events ook in huren of wilt u samen werken met EL-events of iets anders…… neem dan contact op met:
EL-events
Elvira Hassink
06 – 4700 25 91
e-mailen kan via mijn contactformulier

Proces:
Ik heb door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang (sinds 1998-heden) veel connecties opgebouwd. Hieronder leest u hoe kinderopvangorganisatie De Kijkdoos, de samenwerking met EL-events ervaart!

Lees hier onze algemene voorwaarden